KUNSTKOPIE ONYVA Art & social design

Vaak is mij gevraagd of het mogelijk was om van een van mijn werken een print op doek te mogen laten maken. Mijn antwoord was steevast nee. Toch ben ik nu om. Waarom zouden niet meer mensen in hun eigen omgeving mogen genieten van dat ene schilderij? Daarom heb ik uit mijn werk een selectie van schilderijen samengesteld die door het gerenomeerde bedrijf KUNSTKOPIE.DE uit Hamburg voor u gedrukt gaat worden -mijn ja werd niet in het minst beïnvloedt door de hoogwaardige kwaliteit van de prints-. Sinds begin dit jaar ben ik dan ook gaan samenwerken met KUNSTKOPIE.DE uit Hamburg.

Graag nodig ik u uit om hun website te bezoeken! En wie weet vindt u wel een mooi kado voor a.s. Moederdag 13 mei.

In deze nieuwsbrief 6 afbeeldingen van de in totaal 25 van mijn schilderijen waaruit u een keuze kunt maken.

mooie sterke kleuren niet van het orgineel te onderscheiden

betaalbare prints in diverse  afmetingen op ​b.v. linnen/canvas/papier

thuis op je gemak bekijken via het virtuele programma van KUNSTKOPIE hoe jouw gekozen schilderij in een bepaalde ruimte tot zijn recht komt. Je kunt daarvoor zelfs een foto van b.v. jouw woonkamer of kantoor uploaden.

 

ONYVA Art & social design – Maria Es

Marco Polostraat 291E,1056 DN Amsterdam NL

T +31 (0)20 750 8185  //  M +31 (0)6 21 85 1943

Website: ONYVA-design  //  Email: ONYVA-Art & social design